Leveranstid?

Leveranstid & villkor Läs här.

Vad är körplattor i plast / TempoTrax®?

TempoTrax®-LIGHT & MEDIUM är en körplatta av LDPE (Low DensityPolyEtylene) och TempoTrax®Heavy Duty består av HDPE (High Density...), båda i hög kvalité framtagen för tufft bruk. För tex körning av tunga fordon på ytor som behöver förstärkas och skyddas. Tillverkad av 100% återvunnet material. Bra för samhälle, miljö och Er plånbok.

Vilka användningsområden och ytor skyddar man med körmattor i plast?

Mjuka ytor eller ytor som behöver skyddas mot slitage där trycket behöver fördelas. Gräsytor, stensättningar, grusytor eller leriga vägar. Markskydd fördelar trycket och möjliggör arbete utan onödiga kostnader för återställningsarbete. Ett smidigt komplement till körplåtar och ett bättre alternativ än träskivor.

Vilken miljöpåverkan har Markskydds produkter?

Vår höga kvalité av återvinningsbar plast säkrar både en minimal miljöpåverkan och ett kemiskt och vädertåligt markskydd för alla applikationer.

Är markskydden enkla att hantera?

TempoTrax® -plattan kan enkelt hanteras manuellt. Handtag, dragkrok och fästjärn ingår i det kit som förenklar i arbetet. Vid större ytor har vi tillsammans med våra kunder och samarbetspartners också tagit fram en lösning med vakuumlyft och en vanlig truck för att lägga ut plattorna utan manuella lyft. Inga dyra etableringskostnader med körplåtar eller söndriga våta träskivor.

Vilka storlekar finns av TempoTrax®-plattan / markskydden?

Vi tillverkar efter era behov, specialanpassade körplattor vid speciella applikationer. 4mm till 18mm är möjligt i enkel tillverkning, maximal storlek är 3.5 x 2m per platta.
Standardsortimentet består av 4 olika storlekar i 2 tjocklekar ((st modeller totalt). Se mer här:
http://markskydd.se/produkter/

Garantier?

Sådana har vi dagsläget ej och brottas med att ge dem i framtiden då materialet, förbrukningen mm gör det svårt att "garantera" något. Vi ger bruks rekommendationer sedan är det upp till användaren att avgöra om produkterna lämpar sig för dennes användning. Utöver det så vid de få tillfällen en platta tex spruckit är det närmast omöjligt att härleda till exakt orsak då det sällan framkommer om man använd dem på korrekt sätt, dvs plan yta, ej passerat maximal vikt, temperatur förhållanden (tex minusgrader) mm.

Nej Vi har således inga garantier.

För fler detaljer läs avtalet här

Går markskydd i plast sönder?

Ja, det kan de göra. Rent krasst är produkten en plast platta. Användningsområdet "markskydd" är ett resultat av marknadens egen valda användningsområde sedan 10 år tillbaka. Produkten marknadsförs som bland annat "markskydd" och har visat sig under test och bruk som LÄMPLIG för att vara beständing ,under fördelaktiga miljöförhållanden, mot tyngder upp till XX tons kvm tryck.

Notera att det innebär tusentals olika scenarion, markförhållanden, väder och andra omständigheter som inte går att beräkna från början och därför finns alltid risken att en platta går sönder. Vanligast är att de spricker.

Materialets natur (plast), användningsområdet (platta på mark med stora tyngder), vanlig hantering (slityta), bransch (byggarbetsplatser mm), pris (lägsta LDPE pris i Europa) ------ gör att ett markskydd bör betraktas som en, visserligen beständig och långtgående, förbrukningsvara. En förbrukningsvara förbrukas = efter tid om en platta utsätts för tryck kommer den med största sannolikhet att spricka. Råder dessutom missbruk eller tex minusgrader ökar denna sannolikhet. Detta bör kunden och i synnerhet uthyrare beräkna i sin kalkyl.

Markskydd i Väst AB ersätter EJ använda plattor. Ångerrätten och hävning är tidsbegränsad. Reklamation medför stor bevisbörda och eget ansvar, med delade kostnader för bla transport. Samtliga kunder godkänner vårt avtal vid lagd order.För fler detaljer läs avtalet här


TempoTrax Light & Medium:
Är det minusgrader ute och du inte är bekväm med att betrakta varan som en förbrukningsvara, tex att du inte vill riskera att de spricker, skall du avstå från att använda dessa och istället rekommenderas följande produkter:
TempoTrax Heavy Duty /Heavy Duty extreme / ArmorTrax serien / Körplåtar eller dylikt. Dessa skall inte spricka vid minusgrader och vissa av dessa produkter har viss garanti.

Återfår TempoTrax®-plattan sin form efter den böjs vid användning?

TempoTrax®-plattan återfår normalt sin form efter användning där den böjts (Om man placerar dem plant, tex lagrar dem liggande). Markskydden fördelar trycket över ytor och när detta medför att formen ändras återfår plattan sin ursprungliga form då man lägger tillbaka den på pall / lager inför nästa användning.

Jag vill inte ligga ute med pengar just nu. Erbjuder Ni finansiering?

JA.

Vill du åt mängd- & volym rabatter?
Du har behovet av fler plattor/markskydd men vill inte binda kapital just nu?
Köper du ofta av oss och betalar mer i frakt än du vill?
Varje gång du beställer har du egentligen bråttom med leverans/behov av SNABB leverans?
Hyr ni ut eller säljer vidare produkter och har täckning för mindre antal?

Ja då är det egentligen helt vansinnigt att inte ta del av vårt kostnadseffektiva samarbete med Wasa Kredit.

Lagerför markskydden själva så slipper Ni "ligga efter" när Ni behöver produkterna inför ett projekt. Erfarenheten säger att 9 av 10 kunder beställer när de för sent inser att de behöver markskydd. Att det sedan är 2-4 (i bästa fall) dagars leveranstid och många gånger slut på just den varan i lager har skapat problem för många.

Fraktbolaget vi använder tar ofta dessutom betalt för golvyta vilket kan skapa mindre kostnadseffektiva frakt priser för mindre beställningar.

Om ni i er tur har en beställare under Er, blir resonemanget än mer väsentligt då ni pga av att betalningen delas på mindre betalningar. Det innebär att Ni kan få full täckning för er investeringen redan från början. Eftersom månadsbetalningen är så låg i relation till totalkostnaden kan Ni fakturera er beställare och helt täcka utgiften, dvs att Ni aldrig ligger ute med kostnaden - den "finansieras" av er kund.

Att beställa pallvis är alltid bättre ur både styckpris som fraktpris perspektiv. Sluta fundera och NEj det är inga "dolda" avgifter eller baktankar med att skaka fram mer pengar, detta är en serviceåtgärd vi gör för att Ni skall kunna ta del av fördelarna!

Fler frågor?

Ring oss direkt på 031-309 11 00 eller maila till sales@markskydd.se för snabb hjälp.

Kundservice