Hyra körplåt? Klicka här.

Körplåt kan användas till en mängd områden. Allt från körplåt som underlag för container där Ni avser att skydda gräsmatta, mark, asfalt mm till markskydd, markförstärkning på arbetsplatser, vägbygge mm. Det finns för många olika scenarier för att få plats med här.

 

Oavsett vilket behov Ni har för körplåt under container, finns ett mycket billigare och smidigare alternativ. Kör”plåt” i återvunnen plast. Dvs vår TempoTrax serie med miljövänliga ytskydds plattor i polyeten. Istället för lyftkranar, stora tunga och rostiga körplåtar kan Ni för hand lägga ut markskydd i plast som klarar vikter upp till 81 ton.

 

Skall Ni använda TempoTrax LIGHT se då till att underlaget är plant och att Ni inte överstiger 10 ton, med MEDIUM klarar ni upp till 60 ton. Arbetar Ni i tuffa minusgrader och/eller har lite mer ojämn terräng/ större tyngder är det TempoTrax HEAVY DUTY som gäller.

 

Är projektet i extrem terräng såsom Månen, sänkmark, skog, leriga åkrar mm finns naturligtvis ArmorTrax serien och TT Heavy duty EXTREME som inte tar skit från någon.

 

TempoTrax Light: från 550 SEK /platta

TempoTrax Medium: från 860 SEK/platta

TempoTrax Heavy Duty från 1699 SEK/platta

 

Jämför med dyra hyror för att med lyftkran transportera och hyra körplåt …. Vi har räknat. Det är bättre att Ni beställer från Markskydd.se

 

 

 

#hyra körplåt#körplatta hyra#uthyrning metallpåt#

Markskydd i väst AB är ej ett uthyrningsföretag och hyr i normalfall ej ut några produkter.