Markskydd på Entreprenad LIVE mässan, en succé!

Vi var mycket glada över att ha varit en av de utställarna som drog riktigt många besökare. Även om vi gärna vill tro att markskydd, gångbroar och stödbensplattor är ett publikplåster, var det nog en kombination av produkter man kan förstå & har behov av, utöver att vi gav tid åt varenda en besökare…. samt att vi gav bort riktigt bra gratisgrejer folk uppskattade.

 

Att besöka mässan var gratis för alla som registrerat sig. Lantbruks & entreprenad skolor, branschfolk, grävmaskinister, markentreprenörer, maskinuthyrare och familjer på helgutflykt gjorde oss konstant upptagna i intressanta möten & demonstrationer av våra markskydds produkter.

 

Vi vill rikta ett speciellt tack till arrangören Hans Erik Kristensson på Live Business Media Group AB ( http://www.livebusiness.se/) som gjorde att vi kände oss mer än välkomna, alltid på tå för att alla utställare skulle vara nöjda. Vi garanterar vår återkomst så rekommenderar vi varmt denna mässa, tag kontakt med Hans Erik så blir ni inte besvikna!

 

 

 

banner_eplive_markskydd_300_300 (1)         entreprenad-live-massa_markskydd_monter1_small

tempotrax-bridge-light-markskydd-vid-massa_small          markskydd-tempotrax-gangbro_vid-dike_fotgangare_small

SAMSUNG   Gangvag Swecon Maskin EXPO 2012

 

#mässgolv utomhus# fotgängare mässa#gångbro dike#utrustning för mässa#rent a tent#mässutrustning#markskydd#entreprenad maskiner mässa#utställningsgolv#markskydd i väst ab#one motion#luger#wayoutwest#ullevi#eps#plastplattor#ytskydd event#golv gräsmatta#tillfälligt markunderlag#livenation#konsert & festival utrustning#