Markskydd för arbete & körning på ytor som behöver förstärkas

Välkommen till oss på Markskydd i Väst AB. Vi har specialiserat oss på skydd av ytor, körväg, gångväg & ytskydd för evenemang. Våra produkter är av hög beständig kvalité med en bra prisbild och vi är flexibla för Era önskemål. Vi har 100% återvinningsbart material i våra markskydd.

Vådbeständiga, robusta körmattor, enkla att hantera och lägga ut manuellt. Fördelar effektivt trycket, optimerar bärigheten och skyddar underlaget. Tål statiskt tryck på upp till 80 ton per dm2, hjulgrävare, gummi larver eller stållarver. Vi tillverkar markskydden i 8st (4st med 2 tjocklekar) standarddimensioner som möter era specifika behov. Hanteras enkelt manuellt eller läggs ut med maskinen på plats. Vikter från 19kg till 84kg. Vår höga kvalité av återvinningsbar plast säkrar både en minimal miljöpåverkan och ett kemiskt och vädertåligt markskydd för alla applikationer.
Ring oss direkt på 031-309 11 00 eller maila till sales@markskydd.se för snabb hjälp och hantering av ert projekt.

Vi finns på plats i Sisjön om Ni vill kika på produkterna live.

Markskydd i Väst AB

 • PER H
  -
  VD & Produktion

  Medgrundare sedan starten 2009 med gedigen bakgrund inom plastutveckling. Dr i Biokemi med utbildning inom teknik & kemi på Chalmers och Heidelberg University är Per specialist på detaljnivå för plast och plastprodukter.

  Har ni frågor om alternativa möjligheter med detta mångsidiga material eller önskar diskutera specialproduktion hör av Er till Per.

 • JONATHAN V
  - Verksamhetschef

  Ansvarig för den dagliga driften, affärsutveckling och marknadsföring. Utbildning inom företagsekonomi, marknadsföring, digital media och internationell försäljning.

  Önskar ni diskutera samarbeten, affärsförslag, offert, marknadsfrågor mm vänder Ni Er till Jonathan.

  Contact for international inquiries.

 • MATTIAS O
  -
  SÄLJARE SVERIGE/NORGE

  - Försäljning, nyckelkunder hela Sverige & Norge -

  Relationsbyggande säljare med specialisering inom entreprenadmaskiner mm.

  Mattias träffar Er gärna på plats för att utvärdera Ert behov samt demonstrera produkter. Utgår från huvudkontoret i Göteborg med besöksområde hela Sverige & Norge.

 • Anders L
  -
  SÄLJARE SYD

  - Försäljning, Trelleborg, Höllviken, Ystad, Malmö, Lund -

  Säljare södra Sverige med besöksområde runt Trelleborg, Höllviken, Ystad, Malmö, Lund, Landskrona, Eslöv. Utgår från Skegrie.

 • Mikael A
  -
  SÄLJARE ÖST

  - Försäljning, Stockholm, Södertälje, Uppsala -

  Säljare östra Sverige med besöksområde runt Stockholm, Södertälje, Uppsala. Utgår från Bromma. Expert på stödbensplattor och god erfarenhet inom uthyrning i Stockholmsregionen.

 • Jan-Erik J
  -
  SÄLJSUPPORT

  - Försäljning, Västra Götaland/kyrkogårdsförvaltning -

  Fokusområde försäljning mot kyrkogårdsförvaltning i Västra Götaland & Östergötland, med bas i Lerum.

 • Jenny A

  - Administration, Lager & logistik -