TempoTrax® Medium Mix 120 Yellow

TempoTrax® Medium Mix Yellow markskydd är tillverkade av 100% återvunnen lågdensitetspolyeten mixat med högdensitetspolyten (LD/HDPE) och är vikttestade till en maximal belastning på 50 ton* på vanlig men fast mark. Med sin gula kulör är den perfekt där du vill att ditt markskydd ska synas extra bra. Säljes endast pallvis (40st/pall).

 

Dimensioner: 2400 mm X 1200 mm X 13 mm
Vikt: 43 kg
Belastning*: 50 ton
Material: 100% återvunnen LDPE/HDPE
Artikelnummer: 1147

TempoTrax® Medium Mix 120 Yellow

TempoTrax® Medium Mix 120 Yellow är tillverkat av 100% återvunnen hög- och lågdensitetspolyeten (HDPE + LDPE), vilket gör det till ett miljövänligt val för markskydd. Belastningstestad för upp till 50* ton på fast mark, som exempelvis en gräsklädd trädgård under vår- och sommarförhållanden. Detta markskydd erbjuder hög prestanda i krävande miljöer.

Designad för Smidig Installation och Hög Funktionalitet

Med handtag i varje ände och fästhål i varje hörn är TempoTrax® Medium Mix enkelt att hantera och installera för hand, vilket gör det perfekt för projekt där snabb uppsättning behövs. Slitytan har två mönstrade greppytor som är testade för både fordon och fotgängare, vilket garanterar säker användning i olika miljöer. Mattornas unika design tar hänsyn till linjär expansion och krympning vid extrema temperaturförändringar.

Tillverkad av kompressgjuten högpresterande termoplast är TempoTrax® Medium Mix resistent mot kemikalier, olja och UV-strålning, samt helt mögelfri och absorberar inte väta. Standardfärgen är svart, en naturlig färg från återvunnen plast, men produkten finns även tillgänglig i gul, vilket ger bättre synlighet och säkerhet på arbetsplatsen.

Fördelar med Gul Färg:

  • Hög synlighet: Den gula färgen gör det lättare att se mattorna i olika miljöer, vilket ökar säkerheten för både förare och fotgängare.
  • Säkerhet på arbetsplatsen: Markerar tydligt gränser och gångvägar på byggarbetsplatser och evenemangsområden.
  • Varningsfunktion: Perfekt för tillfartsvägar och temporära vägar där tydliga markeringar behövs.
  • Estetiskt tilltalande: Ger en modern och professionell look vid evenemang och festivaler.

Användningsområden för TempoTrax® Medium Mix:

  • Mobila vägar för medeltunga fordon och fotgängare.
  • Tillfälliga vägbyggen och tillfartsvägar för byggarbetsplatser.
  • Byggnadsgolv och underlag för temporära strukturer.
  • Golv för festivaler, konserter och andra evenemang.
  • Skydd av gräsmattor vid evenemang och konserter.
  • Temporära körvägar vid husbyggen och infrastrukturprojekt.
  • Gångvägar och körplattor vid scenbyggnation och andra tillfälliga installationer.

Teknisk Prestanda och Bärighet

TempoTrax® Medium Mix fungerar som en flexibel körplåt och är den robustare varianten av TempoTrax® Light-serien, vilket innebär förbättrad bärförmåga och slitstyrka. Mattan kan hantera upp till 118 ton på fast, platt mark som betong under normal rumstemperatur (20°C), vilket gör den till ett mångsidigt val för många typer av projekt.

100% återvinningsbar & tillverkad av 100% återvunnet material! För mer information och detaljer om TempoTrax®-produkter, se vår produktkatalog.

* Observera att den angivna belastningskapaciteten kan variera beroende på markförhållanden. Använd sunt förnuft vid installation och användning.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå